(foto/video) Pictorial marca Daria Room: Un pic de bronz, un pic de shimmer, un strop de culoare, apă și mult VERDE

SuperWoman- așa o putem numi pe bloggerița și mamă a doi copii, Ana Irina Petrea, care a apărut într-un pictorial incendiar la o piscină din capitală.

Bloggerița a acceptat provocarea celor de la Daria Room și a participat la o ședință foto cu produsele „Bruno Vassari”.

Foto: Daria Room/ Ana Irina

„Aşa vrem să fim atunci când vine vorba de luptă împotriva inamicilor ce ne îmbătrânesc: poluarea, fumatul, produsele chimice, mediul înconjurător, stresul şi expunerea la lumina soarelui. Şi se pare că avem un aliat forte în această luptă: produsele „Bruno Vassari”!

A fost alegerea perfectă a brandului și asta datorită carismei și a corpului bine definit, pe care îl lucrează cum știe ea mai bine. Dincolo de corp, e EA femeie cu suflet Frumos și minte brici. Deci...ca si produsele BRUNO VASSARI, avem si continut, nu doar ambalaj! 💜

Un pic de bronz, un pic de shimmer, un strop de culoare, apa si mult VERDE”, este mesajul însoțit de fotografiile de la ședință.

Bruno Vassari / Sursa:Bruno Vassari

Skin Restore Plus

După ce te-a pupat soarele, ai grija sa te mângâie APA!

Crema Reparare Intensiva - Skin Restore Plus

Crema calmanta pentru ten sensibil ce repara pielea in profunzime dupa expunerea la soare. Un tratament intensiv pentru tenul sensibil si cu probleme care ofera hidratare si protectie pielii.

Skin Restore Plus / Sursa:Skin Restore Plus

REFRESHING TONER-BRUNO VASSARI

Lotiune tonica cu o actiune blanda, revigoranta si calmanta. Formula speciala fara alcool si fara parfum curata, reimprospateaza si restabileste nivelul de hidratare al pielii.

REFRESHING TONER-BRUNO VASSARI / Sursa:REFRESHING TONER-BRUNO VASSARI

Gama Bruno Vassari Sun Defense

Gama Bruno Vassari Sun Defense este creată pentru a conferi o protecție sporită pielii expuse la soare și pentru a o proteja de agresiunile solare.

Gama Bruno Vassari Sun Defense / Sursa:Gama Bruno Vassari Sun Defense

Body Care

Linia pentru ingrijire, slabire si efect anticelulitic Body Care, schimba, reinnoieste si imbunatateste in mod vizibil aspectul pielii, oferind un tratament complet pentru remodelarea siluetei si combaterea in mod eficient a celulitei.

Body Care / Sursa:Body Care

Mai multe detalii pe dariaroom.com/ Unofficial: Daria room


// console.log('no ads situation')