(video/update) Mâine va avea loc o nouă ședință de judecată în cazul lui Petic: „Vă rog, să mă luați acasă!”

(update 17:33) Mâine, ora 11:00, în incita Curții de Apel va avea loc o nouă ședință de judeactă în cazul lui Gheorghe Petic: „Nu am avut intenția să evadez. Haideți să le dăm un termen până mâine. Noi, cei din din blocul ACUM, suntem alții. Vă rog, mâine, să mă luați acasă!”

Foto: captură video

(update 17:10) Gheorghe Petic împreună cu avocat Angel Istrate și deputații, Chiril Moțpan, Inga Grigoriu au intrat în instituție.

(update 17:00) Avocații au mai depus o cerere la Curtea de Apel, pentru ca mâine, 18 iulie, să aibă loc încă o ședință de judecată.

(update 16:43) La fața locului au venit câțiva deputați din partea blocului ACUM.

(update 16:30) Înconjurat de zeci de susținători, Gheorghe Petic a ieșit din sala de judecată și protestează în fața Curții de Apel. Aceștia cer ca ministra Justiției și un grup de deputați să vină la fața locului!

petc / Sursa:captură

(update 16:28) Gheorghe Petic: Luați-mă acasă. Eu nu mă întorc la pușcărie!

Gheorghe Petic / Sursa:captură video

(update 16:26) Cerera depusă de avocați privind revocarea măsurii preventive, în cauza penală de învinuire a lui Gheorghe Petic, a fost respinsă ca fiind inadmisibilă.

(update 16:20) Magistrații Curții de Apel au intrat în deliberări.

(15:00) Magistrații Curții de Apel examinează cererea avocaților lui Gheorghe Petic privind revocarea măsurii de arest.

Menționăm că, la 20 martie curent, liderul OT Ungheni ai Platformei DA, Gheorghe Petic, a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. Decizia a fost luată într-un dosar intentat pe numele acestuia, în care este învinuit de viol.

La scurt timp, un nou dosar a fost deschis pe numele fostului polițist de frontieră, Gheorghe Petic. Acesta este cercetat pentru huliganism, care ar fi avut loc în 2003. Dacă va fi găsit vinovat de cele încriminate, Petic riscă 7 ani de pușcărie. Petic se declară nevinovat.


Pub