(foto) Porsche şi-a anunţat completul de piloţi care vor concura de partea sa în Formula E

André Lotterer a părăsit echipa de Formula E DS Techeetah, câştigătoare a sezonului 2018-2019, pentru a semna un nou contract cu Porsche!

Germanul în vârstă de 37 de ani, participant în acest campionat în ultimele două sezoane, va fi coechipierul lui Neel Jani, un elveţian cu origini indiene, în vârstă de 35 de ani, actualmente pilot Porsche şi anterior de asemenea participant în Formula E în sezonul 2017-2018.

Foto: autoblog.md

Lotterer este un colaborator Porsche încă din 2017 şi de asemenea a fost activ în seria de curse electrice din sezonul 2017-2018. El a cucerit două podiumuri pentru Techeetah în primul său sezon și a ocupat locul 8 în clasamentul general al piloţilor. Și în sezonul 2018-2019 care s-a încheiat weekend-ul trecut a urcat pe alte două podiumuri şi la fel şi-a păstrat locul în clasamentul piloţilor.

André Lotterer şi-a început cariera sa în motorsport prin karting practicat de la o vârstă fragedă. Ulterior, a urmat procesul tradiţional de comutare la curse cu vehicule mai performante cu un singur loc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub