Un bărbat, prins pe aeroportul din Barcelona cu jumătate de kilogram de cocaină ascuns sub perucă// VIDEO

PE SCURT

Un bărbat a fost reţinut pe aeroportul din Barcelona, după ce a încercat să pătrundă în Spania cu o jumătate de kilogram de droguri ascunse pe cap, sub perucă. Bărbatul avea o perucă uriașă și încă mai purta și o pălărie.

Înfățișarea lui neobișnită, dar și comportamentul nervos în timpul controlului actelor au atras atenția polițiștilor de frontieră. Bărbatul călătorea de la Bogota, Columbia, către Barcelona, Spania, scrie presa spaniolă.

PE LUNG

Bărbatul de 65 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a fost luat la întrebări de poliţiştii de frontieră catalani.

Oamenii legii i-au verificat peruca, iar la verificare, sub perucă, au fost depistate mai multe pachete de culoare neagră în care se aflau 503 de grame de cocaină.

Pe piața neagră valoarea drogurilor s-ar estima la 30 mii de euro.

Bărbatul a fost pus sub acuzare şi încarcerat în centrul de detenţie de pe aeroportul din Barcelona.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.