(video) Ford F-150 Nitemare a devenit cel mai rapid pick-up din lume pe care îl poţi cumpăra

Atelierul de tuning Roush Performance a pregătit noul F-150 Nitemare şi i-a arătat performanţele. Potrivit autorilor proiectului, un prototip a fost capabil să accelereze de pe loc şi până la 97 de km/h într-un timp record pentru o astfel de maşină – 3.9 secunde.

Cifra de ordin dinamic i-a acordat automat titlul de cel mai rapid pick-up din lume, disponibil pentru a fi cumpărat de oricine.

Vezi şi: (video) SEMA 2018: Cu noul Hennessey VelociRaptor V8 mai bine să nu te întreci de la semafor

Sub capota lui F-150 Nitemare se află un motor original Ford V8 de 5.0 litri, dar care a fost dotat cu un ROUSH TVS R2650 Supercharger şi alte componente adiţionale acestuia. Ca urmare, puterea generată a crescut de la 400 CP/542 Nm la 659 CP/827 Nm.

Ca parte a pachetului de îmbunătăţiri se mai oferă un eşapament sport sau un altul opţional cu supape active, jante negre de 22 de inci în anvelope Continental CROSSCONTACT LX20 285/45R22, un kit de amortizoare care micşorează garda la sol, un capac custom pentru benă, un pachet off-road, habitaclu tapiţat cu piele, autocolante pe caroserie şi altele.

Recent, băieţii de la atelierul lui Jack Roush au demonstrat noul F-150 Nitemare în acțiune. Pe o pistă specială de drag racing i s-a măsurat timpul necesar acceleraţiei, menţionat anterior, în timp ce versiunea-i cu cabină dublă SuperCrew a fost cu numai 0.2 secunde mai lentă.

Costul unui astfel de pachet de tuning este de 19.150 de dolari. Pentru intervenţiile de ordin tehnic se oferă şi o garanţie de trei ani.

Vezi neapărat: (video) Test Drive Premieră: Ford F-150 Raptor! L-am testat în SUA!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/