/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O persoană și-ar fi pierdut cunoștința la bordul unei aeronave a unei companii din Moldova

missing
17 iulie 2019, ora 18:23

O persoană care se afla la bordul unei aeronave, de pe cursa Roma-Chișinău a companiei aeriene „Air Moldova” și-a pierdut cunoștința din cauza căldurii. Incidentul ar fi avut loc azi în jurul orei 15:30. Informația a fost expediată redacție tv8.md de către un cititor. 

O persoana la bordul aeronavei a pierdut cunoștința din cauza reținerii cu o ora în avion fără aer condiționat.  Zbor Roma- Chișinău 17 iulie 2019 ,15:30”, se arată în mesajul trimis redacției tv8.md.

Cu aceeași situație s-a ciocnit o altă persoane. Circa patru zile în urmă, o internaută a postat pe pagina sa de Facebook că se afla în autobuzul care îi transporta spre avion. În acel moment, o femeie și-a pierdut cunoștința din cauza căldurii. În acest caz, nu a fost precizată compania aeriană.

Un autobuz plin cu pasageri stă lângă avion. Ușile închise. Căldură. Lumea se revoltă. O pasageră și-a pierdut cunoștința, iar acest domn strigă că el nu are „comandă” să deschidă ușile”, se arată în postare.

Purtătoarea de cuvânt a companiei „Air Moldova” nu ne-a putut oferi o reacție la acest subiect, întrucât aceasta are de câteva zile telefonul deconectat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram