image
Sursa foto: Getty Images

Antoine Griezmann, indignat după ce a aflat ce a făcut Atletico Madrid

Antoine Griezmann şi-a exprimat indignarea faţă de reacţia vehementă a clubului Atletico Madrid faţă de transferul său la FC Barcelona, cu ocazia prezentării sale oficiale la clubul catalan.

"Păcat! Am fost special să discut cu ei pentru a nu fi luaţi prin surprindere, ca să poată pregăti viitorul. Ne-am pus de acord, dar în cele din urmă totul s-a schimbat. Dar situaţia este aceasta şi trebuie să o accepte", a afirmat Griezmann ca răspuns la reacţia clubului "colchonero".

Atletico Madrid a anunţat că va sesiza FIFA pentru a contesta suma clauzei de eliberare pentru atacantul francez, de 120 milioane euro, achitată de Barcelona pentru aducerea jucătorului pe Camp Nou.

Intenţia clubului este să obţină o sancţiune pentru Barcelona, dar şi pentru fotbalist, conform AS.

Atletico Madrid a anunţat vineri lansarea unei ''proceduri'' pentru a-şi apăra interesele "după oficializarea transferului la FC Barcelona a lui Antoine Griezmann'', menţionând că suma de 120 milioane euro din clauza de eliberare a jucătorului este ''insuficientă''.

''Atletico Madrid consideră că suma plătită de FC Barcelona nu este suficientă pentru a activa clauza de reziliere, deoarece este evident că acordul dintre jucător şi FC Barcelona a fost încheiat înainte ca această clauza să scadă de la 200 la 120 de milioane de euro la 1 iulie'', a informat într-un comunicat clubul din capitala Spaniei.

Atletico este de părere că ''încălcarea contractului a avut loc înainte de sfârşitul sezonului analizând faptele, actele şi comportamentul jucătorului'', adăugând că a demarat procedurile pentru ''apărarea drepturilor sale şi a intereselor legitime".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: