Reacția CNA la declarațiile lui Vlad Filat despre așa zisa întrevedere a acestuia cu Vlad Plahotniuc

Centrul Național Anticoruptie spune că întrevederea dintre Vlad Filat și Vlad Plahotniuc în sediul CNA, despre care Filat a vorbit în interviul său pentru un post TV privat, nu ar fi existat, sau cel puțin aceste informații nu au fost confirmate.

Foto: UNIMEDIA

„Informații precum că Vlad Plahotniuc a avut o întrevedere cu Vlad Filat în sediul Procuraturii Anticorupţie s-au mai vehiculat în spaţiul public. CNA a verificat aceste informaţii, care nu s-au confirmat”, se arată într-o reacție oferită pentru UNIMEDIA.

UNIMEDIA precizează că șeful adjunct al Procuraturii Anticorupție (PA), Adrian Popenco, neagă că Vlad Filat s-ar fi întâlnit în 2015 cu Vlad Plahotniuc în biroul său de la Centrul Național Anticorupție (CNA). De asemenea, procurorul susține că nu va comenta declarațiile ex-premierului și că pe acest caz „a fost întocmit un raport”.

Amintim că Filat a declarat că a avut doar o singură vizită cu fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, de când a fost încătușat. Întrevederea dintre cei doi a avut loc la data de 19 decembrie 2015 la sediul Centrului Național Anticorupție (CNA).


Pub