MAXIMUM: Electrocasnicele accesibile SIMFER

Compania MAXIMUM vă prezintă o nouă marcă SIMFER.

Compania Simfer și-a început activitatea în 1977 cu fabricarea sobelor cu combustibil solid, apoi în 1997 a făcut un pas decisiv și a organizat producția de aparate de bucătărie neincorporabile, mărindu-și astfel gama de produse. Compania a realizat investiții semnificative în activele sale de producție, în cercetarea și dezvoltarea noilor tehnologii, patentate ulterior. Datorită standardelor de calitate înalte ale bunurilor produselor, marca a câștigat o bună reputație pe piața Europei și țărilor CSI.

Foto: Maximum-simfer

Astăzi, marca Simfer se reprezintă prin 3 fabrici moderne pentru producția de aparate de uz casnic în Turcia, 1600 de angajați, 350 de rețele de servicii, peste 2000 de puncte de vânzare cu amănuntul. Simfer oferă o gamă largă de aparate de uz casnic de înaltă calitate, caracteristicile tehnice și soluțiile de proiectare ale cărora corespund cerințelor celor mai exigenți cumpărători.

Dacă vă gândiți să cumpărați aparate de uz casnic încorporabile, atunci electrocasnicele Simfer pot fi cea mai bună soluție. În special acum, când oferim condiții exclusive de cumpărare – o reducere de la 10% la 15% pentru suprafețe și cuptoare și până la 20% reducere pentru hote.

Electrocasnicele accesibile SIMFER / Sursa:simfer

Apreciați comoditatea și ușurința utilizării electrocasnicelor încorporabile de la Simfer. Curățarea a devenit cu mult mai ușoară cu panoul de sticlă interior detașabil al ușii cuptorului! Datorită panoului de sticlă detașabil al ușii cuptorului, puteți curăța plita rapid și ușor.

Sticla interioară de înaltă calitate, cu o acoperire specială, reduce pierderea de căldură, iar ușa cuptorului din sticlă dublă asigură o siguranță suplimentară, protejându-vă de arsuri în timpul exploatării. De asemenea, ea împiedică eliberarea căldurii în exterior, ceea ce reduce nivelul consumului de energie electrică.

Electrocasnicele accesibile SIMFER / Sursa:simfer

Grilele din fontă conferă suprafeței de gătit un aspect solid, asigură stabilitatea produselor, confortul și siguranța în utilizare. Sistemul de control al gazelor oferă protecție maximă familiei dvs. Familia și casa sunt în siguranță cu electrocasnicele dotate cu sistem de control al gazelor.

Consum minim de energie performanță maximă. Produsele companiei Simfer au un consum de energie de clasa A. Aceasta înseamnă că, deși produsele au o performanță foarte înaltă, plătiți mai puțin pentru energie electrică.

Vă reamintim că la procurarea în sumă de 500 de lei și mai mult în magazinele MAXIMUM, deveniți participant la tombola cu 3 crossover-uri Kia Rio X-Line și 20 de mega-premii!!

Doar MAXIMUM

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook / OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Cadouri / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale


// console.log('no ads situation')