(foto) HIFU - Tehnologia care înlocuiește liftingul chirurgical facial

Salonul Daria Room va prezintă HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), cel mai nou tratament anti-aging care realizează Lifting Facial pe toată zona feței, gât și decolteu. Potrivit specialiștilor, HIFU este cea mai bună alternativă la operațiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase, care durează în timp.

Foto: Salonul Daria Room va prezintă HIFU

Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente înalte, care sunt focusate adânc în țesutul subcutanat, ajungând pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) și care creează puncte de coagulare la distante egale.

Salonul Daria Room va prezintă HIFU / Sursa:http://dariaroom.com

Această tehnologie reprezintă o alternativă sigură şi nedureroasă la operaţia de lifting facial, fără anestezie. HIFU este cea mai eficientă metodă de stimulare a producţiei de colagen natural cu efecte benefice asupra pielii la nivelul feţei, al gâtului şi al decolteului, cu rezultate remarcabile şi durabile în timp. Acum, acesta poate fi găsit în exclusivitate la Daria Room.

HIFU / Sursa:HIFU

HIFU utilizează energia de sunet; acesta are proprietăţi unice care îi permit să ocolească suprafaţa pielii pentru a trata în profunzime, fiind de neegalat cu orice alt dispozitiv de îngrijire dermato-estetică noninvaziv. HIFU stimulează prin ultrasunete producţia de colagen în adâncul pielii.

Salonul Daria Room va prezintă HIFU / Sursa:dariaroom.com

Cei mai mulți pacienți au nevoie doar de un singur tratament. Cu toate acestea, în funcție de gradul de laxitate al pielii, răspunsul biologic la ultrasunete și procesul de construire a colagenului, unii pacienți au nevoie de tratamente suplimentare. Deoarece în timp, pielea își pierde din tonus și elasticitate, tratamentele viitoare HIFU pot ajuta pacienții în scop profilactic.

O procedură a feţei şi a gâtului durează 60-90 de minute, iar un tratament efectuat în zona pieptului durează aproximativ 30 de minute. După efectuarea procedurii, vă puteţi relua activităţile normale, fără a fi nevoie să urmaţi măsuri speciale post-tratament.

Mai multe detalii pe dariaroom.com.


// console.log('no ads situation')