Cum comentează Vlad Filat faptul că fiul său plătea o mie de lire pe zi pentru un apartament în Londra: „Banii nu au legătură cu R. Moldova”

Banii pe care îl cheltuia Luca Filat, fiul fostului premier Vlad Filat, nu ar fi provenit din R. Moldova. Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unui interviu oferit pentru ProTV Chișinău.

Foto: UNIMEDIA

„Instanțele obiective să dea verdictul. Eu în politică am venit de business. Am putut din veniturile companiilor mele să-mi întrețin familia.

Eu nu pot să răspund de unde provin acești bani, eu sunt încarcerat în P. 13, Luca e la Londra, avocatul meu a fost la Londra și a vorbit cu avocații lui Luca.

Eu cu Luca am avut două convorbiri telefonice și o vizită, e feciorul pe care îl iubesc, dar din pacate nu am comunicat pe acest subiect. Dar banii nu au legătură cu R. Moldova”, a declarat Vlad Filat.

Amintim că fiul fostului premier Vlad Filat, care închiria cu 1000 de lire pe zi, apartamentul din Knightsbridge, a fost forțat să predea aproape jumătate de milion de lire sterline.

Recent, Luca Filat, în vârstă de 22 de ani, care la moment își face studiile la Londra, a vrut să achite 390.000 de lire sterline pentru chiria unui penthouse din Knightsbridge. Din motiv că nu a putut demonstra proveniența sursei financiare, banii au fost confiscați, anunță Agenţia Naţională de Combatere a Criminalităţii Organizate din Marea Britanie.


Pub