Un microbuz cu 8 pasageri plecați din R. Moldova spre Italia s-a oprit într-un cap de pod în județul Cluj

PE SCURT

Un microbuz cu 8 pasageri plecați din Republica Moldova spre Italia s-a oprit într-un cap de pod în localitatea clujeană Sânnicoară în noaptea de duminică spre luni, anunță Gazeta de Cluj.

Din fericire, impactul nu a fost unul extrem de puternic și doar o persoană a suferi leziuni minore în urma impactului.

PE LUNG

Potrivit sursei citate, șoferul microbuzului, un bărbat de 50 de ani, cetățean din Republica Moldova, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns in sensul giratoriu, a sărit peste acesta și a părăsit partea carosabila prin dreapta sensului său de deplasare, respectiv înspre Cluj-Napova, și a intrat in coliziune frontala cu un canal de colectare a apelor pluviale.

O femeie de 63 de ani, pasageră, a suferit leziuni ușoare.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier în care un microbuz a intrat într-un cap de pod. Nu au fost necesare operațiuni pentru descarcerare sau deblocarea persoanelor din microbuz. Trei persoane au fost consultate de către echipajele SAJ, dintre care una a fost transportată la spital. A fost vorba despre o femeie de cca 60 de ani care acuza dureri la spate”, transmite ISU Cluj.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.