Cele mai tari cadouri pentru bărbați în 2019

Achiziționarea unui cadou cu adevărat memorabil poate să devină un proces de durată, obositor și, de multe ori, cu rezultate nesatisfăcătoare. Unul din cele mai bune locuri unde poți să gasești idei de cadouri pentru barbati este în spațiul virtual, acolo unde magazinele de cadouri online îți oferă sute de variante.

Cumpărarea unui cadou pentru el de pe un site de cadouri online are multe avantaje. Poți să te inspiri din colecțiile variate oferite online și procesul de comandă durează doar câteva minute. Intri pe telefon, răsfoiești câteva pagini, selectezi cadoul și gata, în interval de câteva minute ai rezolvat o problemă care putea să dureze ore întregi dacă ieșeai la mall să cumperi cadoul.

Acestea sunt câteva dintre cele mai tari idei de cadouri bărbătești din acest an – se potrivesc pentru iubit, soț, șef, coleg de servici sau amic:

  1. Cana Musculosului – o cană perfectă pentru cei ce ridică greutăți cu zâmbetul pe buze! Cană ceramică are două mânere sub forma unor brațe cu bicepșii flexați. E un cadou distractiv și util, dar, în primul rând, e un cadou de bărbați cu adevărat memorabil!
  2. Termos Obuz – un termos sub forma unui proiectil de artilerie, perfect pentru drumeții și ideal pentru a-l face să se creadă Rambo atunci când își toarnă ceaiul fierbinte. E un produs haios care i se potrivește atât șefului cât și unui coleg de servici, frate, tată sau prieten.
  3. Centura Military Pentru Beri – fă-i cadou această genială centură pentru doze de bere. Se prinde în jurul brâului și poate ține 6 doze de bere – e esențială pentru “supraviețuire” la grătare și alte ieșiri în natură.
  4. Masca de Cal Amuzantă – e cadoul perfect pentru cele mai tari poze de social media. Masca din latex e înfricoșător de realistă și se potrivește oriunde este distracție, la concerte, pe stadion, la petreceri etc.
  5. Pahar cu Glonț – înca o idee de cadou pentru el cu adevărat genială. Acest pahar are un glonț înfipt în el și indiferent pe ce masă îl așezi e garantat că va atrage toate privirile. E un cadou original care se potrivește bărbaților de orice vârstă.
  6. Frigider pentru Piscină – e o idee bună de cadou pentru cineva care își petrece mult timp la piscină sau la mare. Acest “frigider” gonflabil e perfect pentru depozitarea sticlelor de bere și suc, alături de niște cuburi de gheață, astfel încât vei avea întotdeauna băutura preferată plutind în preajma ta.
  7. Umbrela Bătăușului – această umbrelă perfect funcțională are mânerul sub forma unui box metalic, ceea ce îi conferă un aspect periculos și bărbătesc. E un cadou pentru bărbați cu simțul umorului și care nu se sfiesc să atragă câteva priviri atunci când folosesc umbrela pe stradă.
  8. Joc X și O cu Shoturi – printre cele mai tari idei de cadouri bărbătești vei găsi jocurile de băut. Acest joc ia clasicul “X și O” și îl transformă în ceva mult mai amuzant, deoarece implică shoturi!

Produsele de mai sus sunt doar câteva din sutele de propuneri pe care le găsești în magazinele de cadouri online. Chiar și dacă ești în lipsa de idei, sunt șanse mari să găsești nu unul ci mai multe produse care să îți placă la nebunie și o să te amuzi și o să te miri de originalitatea și ingeniozitatea cadourilor disponibile.

P.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.