Camion cu cacao distrus de flăcări
Externe 16 iulie 2019, 17:57 | 907

Situație de urgență în Germania. Un camion care transporta 17 tone de cacao a fost cuprins de flăcări. Cum s-a încheiat totul, aflați din grupajul de știri externe pe scurt.

Incidentul s-a produs pe o autostradă între orașele Berlin şi Hamburg. Potrivit autorităţilor, camionul a fost cuprins de flăcări din mers, iar cele 17 tone de cacao au ars. Din fericire, şoferul a scăpat nevătămat. Poliţia a anunţat că, cel mai probabil, a fost vorba despre o defecţiune tehnică. Potrivit autorităților, focul a provocat daune de sute de mii de euro și a distrus inclusiv un zid de protecţie fonică.

Un cutremur subacvatic, de 6,1 pe Richter, s-a produs la sud de Insula Bali, în Indonezia. Epicentrul seismului a fost la adâncimea de 100 de kilometri. Nu există, deocamdată, informații privind eventuale victime sau pagube materiale. Indonezia suferă frecvent de pe urma cutremurelor, care provoacă des tsunami, deoarece se află pe Inelul de Foc al Pacificului, activ din punct de vedere seismic.

În această noapte se va produce o eclipsă parţială de Lună. Fenomenul va putea fi admirat din România, din alte state din Europa şi din Asia, din partea estică a Americii de Sud şi partea vestică a Australiei, a precizat Societatea Astronomică Regală, cu sediul la Londra, într-un comunicat. Potrivit specialiștilor, aproximativ 60 la sută din suprafaţa vizibilă a Lunii va fi acoperită de umbră. Eclipsa va începe la ora 21.44 și va putea fi observată cu ochiul liber, fără să existe vreun pericol pentru vedere, aşa cum se întâmplă în cazul eclipselor de Soare. 

Opinia ta contează. Comentează!