Parlamentul a prelungit concursul pentru șefia CNA. Care este motivul

Anticoruptie.md
16/07/2019

Zece candidați s-au înscris la concursul pentru fotoliul de director al Centrului Național Anticorupție, deschis până vineri, 12 iulie. Parlamentul a decis însă să extindă termenul de depunere a dosarelor până la 19 iulie, pentru ca cei înscriși în concurs să reușească să elaboreze conceptul de managament și dezvoltare instituțională a CNA.

Până la 19 iulie 2019, candidații depun personal, prin poștă sau prin e-mail dosarul de participare la concurs, care va conține:

  1. scrisoarea de motivare;
  2. formularul de participare/CV (anexă la prezentul Regulament);
  3. copia buletinului de identitate;
  4. copiile diplomelor de studii și ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională și/sau de specializare;
  5. certificatul medical/de sănătate F 086E;
  6. cazierul judiciar;
  7. declarația pe propria răspundere că nu este şi nu a fost în ultimii 2 ani membru al vreunui partid politic, nu este şi nu a fost angajat în cadrul organelor permanente ale vreunui partid politic;
  8. declarația pe propria răspundere precum că nu are interdicția de a ocupa o funcţie publică sau de demnitate publică ce derivă dintr-un act de constatare al Autorității Naționale de Integritate;
  9. trei scrisori de recomandare;
  10. conceptul de management și dezvoltare instituțională a Centrului Național Anticorupție (a se vedea pct.20 din Regulamentul cu privire la concursul pentru selectarea candidatului la funcția de Director al Centrului Național Anticorupție).

Copiile documentelor prezentate de către candidați vor fi autentificate notarial sau vor fi prezentate împreună cu documentele originale pentru a se verifica veridicitatea lor. În situaţia în care dosarul de concurs se depune prin e-mail, copiile documentelor prezentate de către candidați autentificate notarial sau prezentate împreună cu documentele originale pentru a se verifica veridicitatea lor se prezintă la data concursului sub sancţiunea respingerii dosarului de concurs.

Anticoruptie.md
16/07/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii