/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O femeie din capitală riscă să stea următorii șapte ani după gratii. Ar fi comercializat droguri

missing
16 iulie 2019, ora 18:42

Ar fi comercializat droguri și ar fi primit profit din asta. O femeie de 42 de ani, locuitoare a capitalei este suspectată de circulaţia ilegală a stupefiantelor, etnobotanicelor sau analogiile acestora. Potrivit polițiștilor, acest caz nu este unicul. Femeia a mai fost anterior cercetată pentru infracțiuni similare. 

Oamenii legii au făcut și percheziții la domiciliul acesteia. Astfel, au fost depistate 200 gr. masă vegetală de culoare verde asemănătoare cu Marijuană, 10 gr. masa vegetală gălbuie și obiecte confecționate artizanale predestinate consumului de droguri. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care suspecta reușea să comercializeze masa vegetală era să obțină un profit în sumă de 20 000 lei.

Activitatea infracțională a femeii a fost documentată timp de o lună de zile.

Conform legislației în vigoare, ea riscă de la un an până la șase ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram