Actualitate

Microbuz cu pasageri din Republica Moldova care mergeau în Italia, implicat într-un ACCIDENT GRAV

Un microbuz cu 8 pasageri plecați din Republica Moldova spre Italia s-a oprit într-un cap de pod în localitatea clujeană Sânnicoară în noaptea de duminică spre luni.

Un bărbat de 50 de ani, cetățean din Republica Moldova, conducător al microbuzului, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns in sensul giratoriu, a sărit peste acesta și a părăsit partea carosabila prin dreapta sensului său de deplasare, respectiv înspre Cluj-Napova, și a intrat in coliziune frontala cu un canal de colectare a apelor pluviale. O femeie de 63 de ani, pasageră, a suferit leziuni ușoare.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier în care un microbuz a intrat într-un cap de pod. Nu au fost necesare operațiuni pentru descarcerare sau deblocarea persoanelor din microbuz. Trei persoane au fost consultate de către echipajele SAJ, dintre care una a fost transportată la spital. A fost vorba despre o femeie de cca 60 de ani care acuza dureri la spate”, transmite ISU Cluj, potrivit monitorulcj.ro.

Din fericire, impactul nu a fost unul extrem de puternic și doar o persoană a suferi leziuni minore în urma impactului.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *