(foto) Comrat: Un motociclist a murit după ce a intrat în plină viteză într-o mașină de poliție

Un motociclist a murit după ce a intrat în plină viteză într-o mașină a poliției. Impactul a avut loc ieri în jurul orei 23:00 în apropiere de satul Chirsova din raionul Comrat.

Foto: IGP

Potrivit oamenilor legii, echipajul de poliție se deplasa cu girofarul şi sirena aprinsă spre un alt accident, care a avut loc în zonă. În timpul deplasării, din sens opus, 5 motociclete circulau cu viteză excesivă, astfel, echipajul de poliție a acroșat una dintre motociclete din lateral.

După acroșare, mașina de poliție a tras pe dreapta, însă, o altă motocicletă, în plină viteză a intrat în plin în mașina de poliție.

În urma impactului, al doilea motociclist a decedat, iar primul a fost spitalizat.

Oamenii legii spun că cei cinci motocicliști, pe traseul pe care se deplasau, loveau cu pumnii în automobilele, care se deplasau.

Accident politie / Sursa:IGP
Accident politie / Sursa:IGP
Accident politie / Sursa:IGP

Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului. Menționăm, motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A), fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla in stare de ebrietate alcoolică.


Pub