(video) Poligonul şi circuitul de teste Nardo a fost reabilitat pe banii Porsche

O piatră de hotar importantă, dedicată testării vehiculului de mâine. Astfel descrie Porsche celebrul poligon de teste Nardo cu al său circuit circular de 12.6 km lungime care se poate vedea şi din cosmos.

Acesta împreună cu platforma de testare dinamică a maşinilor, Nardò Technical Center din Apulia (Italia), au fost date acum câteva ore din nou în exploatare după o perioadă de reabilitare.

Foto: autoblog.md

Ceremonia oficială de redeschidere a pistelor modernizate a avut loc joia trecută în prezența autorităților regionale și locale, precum și a reprezentanților companiei Porsche. Amintim că din 2012 acest poligon este operat de către furnizorul internațional de servicii de inginerie Porsche Engineering Group GmbH din Weissach, Germania.

Lucrările de renovare cu un volum total de investiții de 35.000.000 euro au durat șapte luni și fac parte din dezvoltarea strategică a poligonului de teste. Aceasta urmărește scopul de a asigura clienţii că întotdeauna au la dispoziţie condiții perfecte pentru a testa vehiculele de mâine. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub