Microbuz accidentat în România
Social 15 iulie 2019, 19:54 | 951

Opt oameni care se aflau intr-un microbuz din Republica Moldova au tras o sperietura sora cu moartea dupa ce vehiculul a ajuns in gaura de scurgere a unui pod. Accidentul a avut loc in apropierea orasului Cluj-Napoca din Romania. Detalii aflati din urmatorul grupaj de stiri.

Potrivit presei de peste Prut, șoferul microbuzului care se îndrepta din Republica Moldova spre Italia ar fi pierdut controlul volanului și a ajuns într-un șanț de scurgere a unui pod. Doar o pasageră a avut nevoie de îngrijiri medicale pe loc, dar unitatea de transport a fost grav avariată. Pasagerii au ajuns la destinație cu un alt microbuz, care i-a preluat. Cazul este investigat de poliția locală.

Două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 18 și 53 de ani, au ajuns după gratii pentru înșelăciune. În perioada iunie - iulie 2018, ei au transportat la filialele unor bănci zece de persoane din raioanele Basarabeasca și Comrat, unde le-au fost perfectate contracte de împrumut, banii ajungând însă în posesia celor trei condamnați. Victimele erau din familii social-vulnerabile. Potrivit procurorilor, suma prejudiciilor este de peste 80 de mii de lei.

. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI anunță că, după mai multe zile de muncă, blocul avariat din orașul Otaci, raionul Ocnița, a fost demolat de o companie de specialitate. Totodată, începând de astăzi, muncitorii se ocupă de evacuarea deșeurile rămase în urma demolării. Amintim că, în data de 19 iunie, o scară cu 12 apartamente dintr-un bloc cu nouă etaje din Otaci s-a prăbuşit, iar salvatorii au evacuat de urgenţă 46 de oameni, reuşind să prevină o tragedie. Clădirea era construită la începutul anilor 90 ai secolului trecut. Experții au constatat că la ridicarea imobilului au fost admise nereguli, iar după ploile torențiale, în subsol se adunase apă. Cauza exactă a prăbușirii blocului urmează să fie stabilită. Sinistrații vor primi bani de la stat pentru cumpărarea altor locuințe. 

Opinia ta contează. Comentează!