12:59:08 19.04.2024
Stiri

FOTO // Accident MORTAL cu implicarea unei mașini a Poliției la Comrat. Un MOTOCICLIST a fost acroșat de echipajul de poliție, iar altul s-ar fi „ciocnit” de „Dacia” cu girofar

Social 15.07.2019 12:06 Vizualizări1371 Autor: Ziarul National
FOTO // Accident MORTAL cu implicarea unei mașini a Poliției la Comrat. Un MOTOCICLIST a fost acroșat de echipajul de poliție, iar altul s-ar fi „ciocnit” de „Dacia” cu girofar


O persoană a decedat, iar alta a fost spitalizată cu leziuni grave, în urma unui accident de circulație în satul Svetlîi, raionul Comrat, produs ieri-seară. În acest accident a fost implicat un automobil al poliției de model „Dacia Duster”.

Potrivit IGP, polițiștii au fost sesizați ieri-seară, în jurul ore 23.16, că cinci motocicliști se deplasează cu viteză excesivă prin localitatea Svetlîi. Plus la asta, motocicliștii ar fi lovit cu pumnii mai multe automobile.

Totodată, un polițist de la IP Comrat, aflându-se în grupa operativă, deplasându-se în direcţia sud, cu mașină de model „Dacia Duster”, cu girofarul pornit, a ciocnit lateral cu partea din stânga faţă a automobilului de serviciu motocicleta de model „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul. Polițiștii spun că motociclistul se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă.

„Mai apoi, motocicleta de model „Honda”, condusă de un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit cu automobilul Dacia Duster, care staționa pe carosabil”, se arată într-un comunicat al IGP.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei „Honda” a decedat la Spitalul raional Comrat, iar conducătorul motocicletei „Yamaha” a fost transportat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Menționăm că motocicliștii dispuneau de permise de conducere cu categoria (A). Fiind verificați alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla în stare de ebrietate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md