00:55:39 25.04.2024
Stiri

Ministrul de Externe, la NATO: „A confirmat sprijinul organizaţiei pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a republicii noastre, precum şi respectul pentru neutralitatea R. Moldova”

Politică 15.07.2019 17:30 Vizualizări1032 Autor: Ziarul National
Ministrul de Externe, la NATO: „A confirmat sprijinul organizaţiei pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a republicii noastre, precum şi respectul pentru neutralitatea R. Moldova”


Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, s-a întâlnit astăzi, la Bruxelles, cu secretarul general adjunct al NATO, Rose Gottemoeller.

Cei doi oficiali au discutat despre continuarea dialogului politic și cooperării dintre R. Moldova și Alianța Nord-Atlantică, inclusiv în ceea ce privește implementarea Iniţiativei de Consolidare a Capacităţilor de Securitate şi Apărare, promovarea procesului de reformă a sectorului de securitate și apărare, combaterea noilor ameninţări la adresa securităţii, cooperarea în domeniul comunicării strategice, precum și despre contracararea amenințărilor hibride.

„Îi mulțumesc pe această cale încă o dată doamnei Gottemoeller pentru faptul de a ne fi confirmat sprijinul organizaţiei pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a republicii noastre, precum şi respectul pentru neutralitatea Republicii Moldova. Sunt convins de faptul că expertiza şi asistenţa necesară în procesele de reformă, în special cele din modernizarea sectorului de securitate şi apărare, de care vor beneficia în continuare autoritățile republicii noastre, vor fi un lucru benefic pentru pacea și stabilitatea Republicii Moldova”, a raportat ministrul Popescu pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md