O americancă, mamă a doi copii, a fost arestată de poliţie. Este incredibil ce a făcut

O situaţie incredibilă care s-a întâmplat în SUA face înconjurul lumii. În timp ce în Republica Moldova se poate transporta orice pe acoperişurile maşinilor, chiar şi în condiţii de nesiguranţă totală cum este în imaginea de mai jos, peste ocean se pot găsi oameni care să mute cu locul într-un astfel de mod chiar şi un bazin gonflabil! Nu, nu unul cu apă în el!

FOTO: facebook.com/ivan.dada.71

Vezi şi: (video) Incredibil. Vezi ce a făcut un american după ce maşinii i s-ar fi defectat cutia de viteze

S-ar părea că nu ar putea fi nimic mai ușor decât transportarea unei piscine gonflabile. Aceasta trebuie eliberată doar de apă şi de aer, strânsă compact şi pusă în portbagaj. Uşor nu? Păi Jennifer Janus Yeager în vârstă de 49 de ani din Illinois şi-a spus că nu e.

Femeia a decis să facă lucrurile altfel: a eliberat bazinul de apă, la pus pe acoperişul unui Audi Q5 fără să-l prindă cu ceva şi s-a pornit la drum în vizită la prieteni. Dar asta nu este tot! Pentru ca obiectul să nu fie luat de curenţii de aer a luat doi copii şi i-a pus în el, pe ai săi proprii!

Văzând o astfel de apariţie pe drumurile publice mai mulţi şoferi au sunat imediat la poliţie şi au povestit oamenilor legii ceea ce văd. În scurt timp un echipaj a oprit femeia şi a arestat-o, fiind acuzată de mai multe încălcări, inclusiv de punerea în pericol a vieţii a doi copii minori, ale sale fiice de 8 şi 16 ani respectiv. Ce va urma urmează să decidă o instanţă.

Vezi şi: Videoclipul zilei: Cum NU trebuie transportat pomul de Crăciun

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D10156539409727749%26id%3D269768717748&width=500

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/