(video) Poligonul şi circuitul de teste Nardo a fost reabilitat pe banii Porsche

O piatră de hotar importantă, dedicată testării vehiculului de mâine. Astfel descrie Porsche celebrul poligon de teste Nardo cu al său circuit circular de 12.6 km lungime care se poate vedea şi din cosmos. Acesta împreună cu platforma de testare dinamică a maşinilor, Nardò Technical Center din Apulia (Italia), au fost date acum câteva ore din nou în exploatare după o perioadă de reabilitare.

Ceremonia oficială de redeschidere a pistelor modernizate a avut loc joia trecută în prezența autorităților regionale și locale, precum și a reprezentanților companiei Porsche. Amintim că din 2012 acest poligon este operat de către furnizorul internațional de servicii de inginerie Porsche Engineering Group GmbH din Weissach, Germania.

Lucrările de renovare cu un volum total de investiții de 35.000.000 euro au durat șapte luni și fac parte din dezvoltarea strategică a poligonului de teste. Aceasta urmărește scopul de a asigura clienţii că întotdeauna au la dispoziţie condiții perfecte pentru a testa vehiculele de mâine.

Pe lângă asfaltarea complexă a renumitului traseu circular a fost instalat şi un sistem inovator de parapete, dezvoltat de Porsche Engineering, special pentru activitățile de testare la mare viteză. Lucrările au inclus, de asemenea, o renovare completă a platformei dinamice de teste, care are o suprafață de 106.000 de metri pătrați.

Deja astăzi mai există posibilitatea de a testa tendințele actuale și viitoare în dezvoltarea automobilelor, de exemplu, mediul necesar încărcării rapide a vehiculelor electrice, cele mai recente sisteme de asistență pentru șofer, serviciile conectate și conducerea autonomă.

Nardò Technical Center, cu ale sale peste 20 de piste și încăperi găsite pe o suprafață mai mare de 700 hectare, are printre clienţi 90 de companii auto şi angajaţi peste 150 de specialişti. A fost fondat în 1975 din momentul finisării construcţiei circuitului circular, unic la nivel mondial, folosit pentru a îmbunătăți procesele de cercetare și dezvoltare, dar şi permițând testarea vehiculelor în condiții extreme.

De-a lungul istoriei sale, centrul a găzduit numeroase teste de o importanță considerabilă, prin intermediul cărora, în mai multe cazuri, s-au înregistrat şi recorduri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/