/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vlad Filat spune de ce își permitea să primească cadouri de la Ilan Șor

missing
15 iulie 2019, ora 20:35

Fostul premier Vlad Filat, ex-președinte al Partidului Liberal Democrat, spune că a acceptat să primească cadouri de la Ilan Șor pentru că era un om aparent corect și că nu a văzut ceva ascuns în comportamentul lui. Declarațiile au fost făcute într-un interviu exclusiv pentru TV8.

„El era un om aparent corect, pozitiv. Eu spre exemplu nu am văzut ceva ascuns în comportamentul lui”, a declarat Vlad Filat în cadrul emisiunii „Cutia neagră” de la TV8.

De asemenea, fostul prim-ministru a menționat că Ilan Șor era foarte apropiat de familia lui Chiril Lucinschi. În acest sens, dânsul a zis că nu înțelege de ce Șor s-a comportat astfel cu Lucinschi.

Totodată, fostul prim-ministru a spus că relațiile dintre Ilan Șor și Iurie Leancă au fost și au rămas foarte apropiate. În opinia lui, la baza acestor relații ar sta faptul că Ilan Șor se cunoștea cu Gabriel Stati, iar nașul de cununie al lui Iurie Leancă este Anatol Stati.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram