/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Deputatul PD, Constantin Botnari, și-a însurat băiatul. Nunta a avut loc la Castel Mimi

missing
15 iulie 2019, ora 21:48

Nuntă în familia democratului Constantin Botnari. Deputatul a fost socru mare weekendul trecut. Petrecerea însă a fost ținută în secret, la fel ca și locația evenimentului. Echipa TV8 a aflat că mirii au făcut nunta la renumitul castel Mimi. Printre invitați, au fost surprinși și câțiva deputați democrați.

În ziua nunții, castelul a fost închis pentru publicul larg, iar pe pagina de Facebook a vinăriei era indicat că are loc un eveniment privat. Majoritatea invitaților, printre care unii deputați democrați, au fost discreți și nu au vrut să vorbească prea mult despre miri și despre nuntă.

Ce mesaj aveți pentru tinerii căsătoriți, pentru familia Botnari? – Ca la orice tineri, le dăm mesaj de viață lungă și bucurie”, Vasile Bîtcă, deputat PDM.

„- Să fie fericiți. Le dorim Fericire. – Eu să știu că merge în direct, tare multe v-aș mai spune dar aș…- Dar spuneți-ne tot ce credeți. – Eu vă spun, numai că o să tăiați tot. Da să fi fot în direct…ei haaaaai. Fericire, fericire. Să știu că merge în direct tare multe v-aș mai spune.”

„În loc de flori ceva. O sticlă de vin din Crimeea.”

„La ce nuntă ați venit? – La nuntă? Eu am venit să vizitez castelul. – Castelul astăzi este închis pentru o petrecere privată. – Dacă-i închis, vedem și ieșim înapoi.”

„Să fie fericiți și sănătoși.”

Intrarea în castel a fost păzită de agenți de pază, care nu au permis echipei noastre să treacă dincolo de ușa principală.

„Așteptați vă rog frumos. – Noi o să așteptăm.” 

La nuntă au cântat mai multe vedete, iar un moment aparte a fost asigurat de orchestra dirijorului Adriano Marian.

Pentru cine cântați astăzi aici? -Habar nu am. Cine sunt mirii? – Habar nu am? Sincer. Noi am comunicat cu organizatorii evenimentului”, Adriano Marian, fondatorul Orchestrei „Moldova”.

„Nu avem acces în curtea castelului în schimb putem admira parcul de automobile cu care au venit invitații la nuntă. Aici în parcarea din fața vinăriei putem găsi automobile de la cele mai simple până la bolizi de clasa Lux cum este această Kia sau acest BMW”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

Totuși, de la unii interpreți am reușit să aflăm câteva detalii din culisele nunții, la care Constantin Botnari a fost tatăl mirelui.

Pentru Ecaterina și Jan. – Vă cunoașteți de mult timp? – Pe Catea o cunosc de la Fabrica de Staruri, dacă pot să spun numele proiectului, ea mi-a fost profesoară de modeling. Am interpretat câteva piese cu Moldova National youth Orchestra pe care le cântăm al evenimente speciale”, Stela Boțan, interpretă.

Deputatul democrat, cunoscut pentru relația apropiată cu Vlad Plahotniuc, nu ne-a răspuns la telefon pentru detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram