image
Sursa foto: Alpha Press

O bluză purtată de prinţesa Diana, vândută la licitaţie cu peste 50.000 de dolari

Bluza pe care prinţesa Diana de Wales a purtat-o în timpul unei sesiuni de exerciţii fizice a fost vândută la o licitaţie organizată în Statele Unite cu 53.532 de dolari.

Bluza a fost pusă în vânzare de fosta antrenoare personală a prinţesei Diana, Jenni Rivett, care a anunţat că va dona suma obţinută unei familii din Malawi, potrivit Agerpres.

Antreprenorul britanic Sir Richard Branson este cel care i-a oferit prinţesei Diana bluza bleumarin, de mărime medie, pe care este imprimat logo-ul Virgin Atlantic. Bluza a fost apoi dăruită de Diana antrenoarei sale, alături de un bileţel pe care a scris: „Cu multă dragoste de la Diana”.

„Cu câteva luni înainte de decesul său prematur, m-a sunat şi mi-a spus că mi-a lăsat câteva bluze. Printre ele, şi aceasta, de care am decis să mă despart acum pentru a ajuta o familie din Malawi”, a declarat Jenni Rivett. „Această bluză dăruită prinţesei Diana de Sir Richard Branson nu a fost spălată niciodată”, a menţionat fosta antrenoare a prinţesei de Wales.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: