Fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, critică dur comportamentul lui Andrei Năstase: „Unicul „vârcolac” din sistem este anume acest pretins ministru, care din păcate este o catastrofă ”

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, critică dur comportamentul lui Andrei Năstase de la briefingul de presă ce a fost susținut astăzi. Democratul îl numește pe Năstase „vârcolac” și susține că este „o catastrofă” pentru instituția care o conduce la moment.

Foto: UNIMEDIA

„Unicile cuvinte pe care nu le-a citit de pe foaie au fost ca de obicei: vârcolaci, criminali, obedienți.

Astăzi, Năstase a decis să ne citească o lecție despre securitatea statului și a mai spus ceva despre lipsa evidenței camerelor de supraveghere.

Aici țin să comunic că acesta nici măcar nu s-a documentat înainte de a veni iarăși cu învinuiri și minciuni în fața presei”, a scris deputatul democrat, Alexandru Jizdan, pe pagina sa de facebook.

De asemenea, Jizdan s-a arătat deranjat de ultimele demisii care au loc în cadrul Inspecoratului General al Poliției.

„Sfatul nu se dă, el se cere. Știu că nu-mi vei cere sfaturi, te-a deranjat doar că nu ți-am transmis cheile de la birou. Să știi un lucru, oamenii pe care-i alungi azi din sistem, sunt cei care din contul experienței, devotamentului și sacrificiului, au menținut liniștea și securitatea în Stat. Ministerul Afacerilor Interne nu este o scenă de protest, iar jocurile pe care le impui vor aduce urmări grave. Dezbinarea care are loc acum în interiorul instituției se va simți în scurt timp, dar știu că nu-ți pasă, interesul tău e să te răzbuni.”, a mai menționat Alexandru Jizdan.

Amintim că conducerea Inspectoratului General al Poliției, ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase și reprezentanți ai INI au organizat un briefing de presă unde au oferit mai multe detalii despre crima de la Botanica, unde o femeie a fost găsită moartă în mașină, și despre jaful ce a avut loc săptămâna trecută la o bancă comercială din sectorul Buiucani al capitalei.


Pub