România: Uniunea Salvați România l-a desemnat pe Dan Barna în calitate de candidat la alegerile prezidențiale

Uniunea Salvați România (USR) l-a desemnat pe Dan Barna în calitate de candidat la alegerile prezidențiale care urmează să aibă loc în noiembrie. Despre aceasta a anunțat senatorul Radu Mihail, pe pagina sa de Facebook.

Foto: European Interest

„USR și-a desemnat oficial candidatul la prezidențiale. Felicitări Dan Barna!”, a scris Radu Mihail.

postare / Sursa:via Facebook

Astăzi a avut loc congresul USR unde peste 500 de membri și au votat pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale din România.

Dan Barna a spus, în cadrul Congresului, că USR a arătat, în cei trei ani de existenţă, că totul este posibil, că oamenii care nu au mai făcut politică, pot intra în Parlament şi pot deveni vocea societăţii. El a mai spus că ţinta partidului este să ajungă, în 2020, la guvernare.

„Povestea aceasta a noastră este a tuturor celor care de 30 de ani încearcă să schimbe ceva în România, a antreprenorilor, a voluntarilor din societatea civilă, cărora li s-a spus că nu pot schimba nimic în România, este povestea tinerilor care s-au întors în ţară”, a afirmat Dan Barna, potrivit libertarea.ro.

El a spus că povestea USR este a oamenilor care au ieşit în stradă şi au fost primiţi cu gaze lacrimogene, dar au decis să rămână şi să protesteze. „Povestea USR este a celor care au decis să nu mai stea departe”, a mai afirmat Dan Barna. „USR nu va deveni niciodată nici un PSD, nici un PNL”, a mai spus Dan Barna.

Barna a mai declarat că a intrat în USR în 2016 și a ajuns deputat de Sibiu în Camera Deputaților.

În cursa internă pentru a fi desemnat candidat la prezidenţiale s-au înscris Dan Barna, care este și președintele USR, Mihai Goţiu, Dragoş Dinulescu şi Dumitru Stanca.


Pub