(video) Renato Usatîi ar putea să candideze într-o circumscripţie electorală: Declaraţia acestuia

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi nu a luat încă o decizie dacă va candida sau nu într-o circumscripție electorală la alegerile parlamentare. Dânsul spune că va lua o decizie în acest sens.

Foto: UNIMEDIA

„Dacă vin în parlament, o singură persoană, asta înseamnă că nu mai au nevoie de „budilnic” (n.r. deșteptător), că o să fie vesel. Nu mă vor putea ignora. Vă dați seama, dacă eram deputat în Parlament...

O să iau o decizie în timpul apropiat. Vreau să-mi văd colegii. O să ies și o să spun, și despre alegerile locale și despre anticipate. Vedeți ce a făcut mixtul? În circumscripția lui Andrei Năstase nu e complicat. Alegerile o să coste bani, și mulți bani. Eu cred că vreo șotie o să organizez eu.

Amintim că după ce Maia Sandu și Andrei Năstase și-au depus mandatele de deputat în Parlament, în circumscripția nr. 33, în care a fost ales Andrei Năstase, și în circumscripția nr. 50, în care a fost aleasă Maia Sandu, rmează să aibă loc noi alegeri parlamentare.

Cel mai probabil, alegerile parlamentare în cele două circumscripții uninominale ar putea avea loc odată cu alegerile locale, stabilite pentru 20 octombrie curent.


Pub