Auto Inspect: Kilometraj întors pe un VW Golf recomandat de o cunoștință

Caz “neobişnuit” din experienţa Auto Inspect sau de ce frații, cumătrii, verișorii, nănașii sau prietenii de o viață nu sunt întotdeauna cei mai buni consilieri în alegerea şi cumpărarea unei maşini.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

În această săptămână un reprezentant al serviciului a inspectat un Volkswagen Golf, o aşa-zisă maşină a poporului. Clientul i-a spus că a procurat-o dintr-o parcare foarte cunoscută din Chișinău. La cumpărare a mers cu o cunoștință apropiată care a inspectat vizual mașina și i-a zis într-un final că se merită de luat!

Parcă toate bine şi frumoase, însă până nu s-a aflat că acea cunoștință se știa cu directorul parcării și cel din urmă i-a sfătuit ceva foarte bun, ca la final automobilul nici măcar să nu fie verificat într-un service. De aici şi o imediată suspiciune că ceva e putred la mijloc şi aşa şi a fost – în timp ce pe bord avea 162.550 de km parcurşi, în realitate cifra era de 298.550 km (-136.000!).

Prin această postare Auto Inspect vine din nou cu un îndemn că la cumpărarea unui automobil rulat este cel mai bine de mers cu o persoană care chiar se pricepe la verificat/inspectat! De altfel, riscați foarte mult să dați o sumă de bani pe o mașină cu vicii, iar în plus să vă şi certați sau stricaţi relaţia cu cei care vă sfătuiesc.

Vezi şi: (foto) Alertă Auto Inspect: Şi maşinile de marcă Dacia sunt pasibile de kilometraj întors

Vezi şi: (foto) Alertă Auto Inspect: I-a întors kilometrajul în speranţa de a-i găsi mai repede un nou proprietar

Vezi şi: (foto) Alertă Auto Inspect: O KIA cu parcurs întors se vinde acum „ca nouă” în Chişinău

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise