/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ Un moldovean, prins la frontiera română cu 4 kg de chihlimbar. Pietrele scumpe urmau să ajungă în Turcia

missing
13 iulie 2019, ora 16:52

Poliţiştii români de frontieră au descoperit ascunse, în interiorul unui autoturism, condus de un cetățean din Republica Moldova, 4 kilograme de chihlimbar.

Incidentul a avut loc ieri. Automobilul a fost oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Șivița – județul Galați. Autoturismul de marca Chrysler Voyager era condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Cele 45 de pietre scumpe au fost ascunse în semiaripile din spate ale autoturismului. Bărbatul a declarat că intenționa să transporte pietrele de chihlimbar în Turcia în vederea valorificării.

Întreaga cantitate de chihlimbar, în valoare de 4.000 de lei românești sau aproape 17 mii de lei moldovenești, a fost confiscată, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram