(video) Vladimir Cebotari, despre Plahotniuc în raportul Kroll 2: „Eu am auzit și alte multe vorbe”

Fostul vicepreședinte al Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, pune la îndoială autencitatea documentelor prezentate de Renato Usatîi, atâta timp cât nu le-a văzut și nu le-a analizat.

”Chiar astăzi am verificat pagina de Facebook am văzut doar trei pagini, una este titlu, alta este cuprinsul și încă o pagină, nu mai țin minte”, a declarat Cebotari.

Repoter: Acolo este precizat că domnul Plahotniuc ar fi beneficiarul final

Cebotari: ”Nu, nu am văzut. Eu am auzit și alte multe vorbe, pe care putem să le vorbim și care putem să le spunem că sunt adevăruri, dar nu sunt așa. Haideți să vedem documentele, haideți să vedem ce reprezintă ele și vom constata constatările și putem să ne expunem.

UNIMEDIA amintește că liderul Partidului Nostru spune că a intrat în posesia integrală a raportului Kroll-2. Renato Usatîi a publicat pe pagina sa de facebookimagini cu câteva sumare unde în premieră apare numele lui Vladimir Plahotniuc.

UNIMEDIA precizează că președintele Comisiei parlamentare privind furtul miliardului, Alexandru Slusari, nu vede niciun impediment în faptul ca Renato Usatîi să fie audiat în cadrul comisie, după ce acesta din urmă a publicat mai multe nume din cadrul raportului Kroll 2.


Pub