Eduard Harunjen, despre beneficiarii raportul Kroll 2 prezentați de Renato Usatîi: Eu știam de mai multe nume publice care figurează în el

Fostul procuror general, Eduard Harunjen, a confirmat pentru UNIMEDIA informațiile transmise de ieri de președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi și spune că a auzit de mai multe nume, nu doar cele menționate de liderul PN.

Foto: UNIMEDIA

„Eu în mână nu nu l-am avut niciodata, dar Procuratura Anticorupției are raportul integral Kroll 2. Eu știam de mai multe nume publice care figurează în el, nu vă pot da nume, este clauză contractuală și anume această clauză este pentru condamnări și pentru recuperarea banilor. Cât despre firmele afiliate, procurorii și reprezentanții Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale au pus deja careva sechestre. Pot să vă spun, că în acel raport, sunt diferite persoane, linkuri din presa, tot ce s-a publicat în ultimii 5 ani”, a declarat Harunjen pentru UNIMEDIA.

Precizăm că Eduard Harunjen și-a dat ieri, 11 iulie, demisia din funcție.

UNIMEDIA amintește că liderul Partidului Nostru spune că a intrat în posesia integrală a raportului Kroll-2. Totodată, Renato Usatîi a publicat pe pagina sa de facebook imagini cu câteva sumare unde în premieră apare numele lui Vladimir Plahotniuc.


Pub