(video) Nici la o săptămână de la publicarea raportului Kroll 2, Marina Tauber nu poate explica prezența numelui ei în document

Nici după aproximativ 10 zile de la publicarea raportului Kroll 2, deputata Șor, Marina Tauber, nu poate explica de ce numele său se regăsește în raportul publicat de Comisia de Anchetă.

Aceasta a declarat că nu a citit raportul și nu poată să se expună, argumentâmd că a fost prea ocupată pentru a citi documentul.

UNIMEDIA precizează că în raportul Kroll 2 se arată în detalii modul cum Banca de Economii a fost efectiv devalizată de un grup de companii denumit Șor. Anchetatorii americani au identificat 77 de firme diferite ce ar face parte din acest grup.

Potrivit raportului, schema era extrem de simplă. Toate deciziile de acordare a creditelor se luau de către Comitetul Executiv al Băncii condus la acea vreme de Ila Șor.

Specialiștii de la Kroll specifică din start că majoritatea documentelor de la aceste operațiuni au fost distruse într-un incendiu suspect al unei mașini a băncii.


Pub