Noi demisii în poliție: Șeful IP Bălți și șeful adjunct al Poliției Capitalei pleacă din funcții

Șef Inspectoratului de Poliție Bălți, Oleg Cojocari, a anunțat într-o postare pe Facebook că pleacă din funcție și totodată pune capăt carierei în cadrul MAI. De asemenea, și șeful adjunct al Poliției Capitalei, Silviu Mușuc, își îndeplinește astăzi ultima zi în funcție.

Foto: colaj/UNIMEDIA

„Din data de 15 iulie 2019 am decis sa-mi dau demisia din funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Bălți și să plec din MAI.

Vreau să punctez că, fie conducătorul cât de instruit și cât de școlit nu ar fi, dacă nu are o echipă bună și o susținere sănătoasă de la colectiv, susținere care mai întâi de toate trebuie meritată, lucrurile bune se fac foarte greu, iar rezultatul dorit rămîne mult așteptat. Aici vreau să zic că paralel cu colectivul pe care l-am condus, am avut o susținere productiva și din partea conducerii IGP în persoana DOMNOLOR Alexandru Pînzari și Gheorghe Cavcaliuc și a întregii echipe conduse de ei”, a scris Cojocari.

Șeful adjunct al Poliției Capitalei, Silviu Mușuc, a declarat pentru UNIMEDIA că astăzi este ultima zi de muncă în această funcție. Cu mai multe detalii a spus că va veni ulterior.


Pub