Ședință comună a Președinției, Parlamentului și Guvernului: S-a discutat despre rectificarea bugetului, situația în economie și sectorul energetic

Președintele, Parlamentul și Guvernul s-a adunat astăzi într-o ședință comună. Într-o postare pe Facebook, șeful statului, Igor Dodon a anunțat că cei prezenți au discutat despre rectificarea bugetului, situația în economie și sectorul energetic.

Foto: Igor Dodon

„În această perioadă, eforturile guvernului s-au axat pe soluționarea problemelor grave moștenite de la fostul guvern. Totodată, în cadrul ședinței s-au discutat prioritățile executivului și coaliției de guvernare pentru următoarele săptămâni.

Printre cele mai importante subiecte abordate în cadrul reuniunii se enumeră: necesitatea rectificării bugetului; acțiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecție socială, situația în economie, sectorul energetic, și alte domenii importante”, a scris Igor Dodon.

Dânsul mai scrie că astfel de ședințe comune urmează să fie organizate cu regularitate pe viitor.

„În acest format discutăm prioritățile pentru următoarea perioadă. Avem multe de făcut, dar împreună, cu suportul oamenilor și a partenerilor, vom reuși să readucem țara la normalitate. Am constatat cu satisfacție că suntem pe aceiași lungime de undă și avem aceleași aspirații - să asigurăm o viața decentă pentru toți locuitorii țării. Oamenii merită o viața mai bună și guvernarea este hotarâtă să reușească”, a declarat Zinaida Greceanîi, președinta Parlamentului.


Pub