10:09:19 24.04.2024
Stiri

VIDEO // ÎNFRÂNGERI pe linie și fără goluri marcate pentru echipele din R. Moldova în cupele europene. FC Sheriff s-a făcut de RUȘINE în fața unei echipe fără experiență

Sport 12.07.2019 09:38 Vizualizări2256 Autor: Ziarul National
VIDEO // ÎNFRÂNGERI pe linie și fără goluri marcate pentru echipele din R. Moldova în cupele europene. FC Sheriff s-a făcut de RUȘINE în fața unei echipe fără experiență facebook/fcpetrocub


Echipele din R. Moldova au pierdut în partidele din prima manșă din preliminariile Ligii Campionilor și Ligii Europa și riscă să fie eliminate din competiții.

Cea mai rușinoasă înfrângere aparține tiraspolenilor de la FC Sheriff, care au pierdut pe teren propriu, 0-3, în fața georgienilor de la FC Saburtalo, echipă care joacă în premieră în preliminariile Ligii Campionilor. Tot cu 0-3 au pierdut și cei de la Speranța Nisporeni în fața azerilor de la Neftci Baku. FC Milsami a pierdut cu 0-2 în fața FCSB, iar Petrocub Hâncești a cedat în deplasare, 0-1, cu ciprioții de la AEK Larnaca.

Antrenorul de la FC Sheriff, Zoran Zekic, a recunoscut că FC Saburtalo i-a depășit la toate capitolele pe elevii săi, iar calificarea în runda următoare este puțin probabilă. „Nu poți juca un asemenea fotbal pentru a obține ceva”, a spus acesta.

Petrocub Hâncești a pierdut în deplasarea de la Larnaca, dar e singura echipă din R. Moldova care păstrează șanse de calificare. Antrenorul Lilian Popescu spune că echipa sa poate să remonteze în meciul retur de la Chișinău golul primit în deplasare și astfel are șanse să meargă mai departe.

Partida dintre AEK Larnaca și Petrocub s-a jucat pe caniculă, iar asta a influențat și asupra rezultatului, spun jucătorii. „Mai păstrăm șanse de calificare și vom încerca să le valorificăm în meciul retur”, a precizat fundașul Ion Jardan.


FC Milsami a pierdut în deplasarea de la Giurgiu în fața vicecampioanei României, FCSB. Echipa din Orhei a prestat un fotbal curajos, dar a cedat cu 2-0. Băieții lui Veaceslav Rusnac au o săptămână la dispoziție pentru a se pregăti pentru meciul retur și de a remonta rezultatul, dar va fi foarte dificil.

O înfrângere dureroasă a suportat și Speranța Nisporeni. Fotbaliștii antrenați de Cristi Efros au cedat cu 3-0 la Chișinău în fața celor de la Neftci Baku și păstrează șanse mizere de a se califica mai departe. Efros s-a jeluit după meci că meciul nu a fost câștigat de echipa azeră, dar „de a treia persoană”. Acesta a lăsat să se înțeleagă că arbitrii întâlnirii au influențat rezultatul, mai ales că în prima repriză au acordat prea ușor o lovitură de la 11 metri, prin care oaspeții au deschis scorul.

Meciurile retur din Liga Campionilor și Liga Europei vor avea loc peste o săptămână.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md