06:38:05 19.04.2024
Stiri

DOC // Usatîi a PREZENTAT părțile SECRETE ale Raportului Kroll II. Ar fi vorba de peste 200 de pagini, care conțin și nume de POLITICIENI din R. Moldova

Anticorupție 12.07.2019 10:06 Vizualizări3969 Autor: Ziarul National
DOC // Usatîi a PREZENTAT părțile SECRETE ale Raportului Kroll II. Ar fi vorba de peste 200 de pagini, care conțin și nume de POLITICIENI din R. Moldova


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că a intrat în posesia celorlalte părți ale Raportului Kroll II, care nu au fost făcute publice și cuprind peste 200 de pagini. Acesta nu a făcut public, deocamdată, conținutul acestor pagini și s-a autopropus să fie audiat de Comisia de anchetă privind jaful bancar, condusă de deputatul PPDA, Alexandr Slusari.

Potrivit lui Usatîi, Raportul Kroll II ar avea de fapt trei părți și, până acum, publicul a văzut-o doar pe prima. Prima parte a fost pregătită pentru Banca Națională a Moldovei, iar părțile doi și trei - pentru organele de anchetă. Aceste părți sunt secrete, pentru că ar cuprinde numele beneficiarilor jafului bancar.

„În lista beneficiarilor se menționează mai multe nume. De la Plahotniuc, Filat și Șor, până la Vitalia Pavlicenco”, a spus Usatîi.

Acesta a adăugat că nu va face publică partea secretă a raportului, dar crede că populația R. Moldova trebuie să-și cunoască „eroii”.

„Eu cer să fiu invitat la Comisia de anchetă și să fiu ascultat. Eu am prima factură care demonstrează implicarea nu doar a lui Șor, dar și a lui Plahotniuc și alți oameni implicați în această schemă”, a conchis Usatîi.






Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md