(doc) Veaceslav Platon cere CSM-ului ca ședințele sale de judecată să fie transmise live: „Pentru toți cetățenii care vor să știe cum procuratura i-a acoperit pe beneficiarii reali al furtului miliardului”

Veaceslav Platon cere ca ședințele de judecată în cazul examinării lui să fie transmite online. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta spune că a transmis o cerere la Consiliul Superior al Magistraturii.

Foto: Igor ROTARI / UNIMEDIA

„Pentru toți cetățenii Republicii Moldova, care vor sa știe cum au fost furați și cum procuratura, i-a acoperit pe beneficiarii reali al furtului miliardului.

De către Platon Veaceslav, s-a depus o cerere la Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a permite transmisia online a proceselor de judecată, unde se va examina cauzele penale in care el este învinuit”.

Platon / Sursa:Platon

Amintim că Veaceslav Platon a fost condamnat la 14 decembrie 2018, la 25 de ani de închisoare. Sentință care include și cei 18 ani de închisoare la care a fost condamnat anterior omul de afaceri escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari, dar și în dosarul în care a fost învinuit de tentativă de escrocherie și corupere a mascaților din detașamentul „Pantera”.

O a treia cauză penală pe numele lui Platon a fost pornită în urma declarațiilor făcute de Ilan Șor.


Pub