(video) Maia Sandu, după vizita de la Kiev: „Restricția de 90 de zile pentru transportatorii de pasageri și mărfuri, eliminată de Ucraina”

Prim-ministra Maia Sanu a anuțat că după vizia de astăzi la Kiev și întrevederea cu președintele Ucrinean, Vladimir Zelensky, a fost anulată restricția de 90 de zile pentru transportatorii de pasageri și mărfuri.

Foto: UNIMEDIA

„Am discutat subiecte ce țin de agenda bilaterală dintre Republica Moldova și Ucraina. Sunt mai multe subiecte asupra cărora o să muncim cu autoritățile de la Kiev în următoarele luni. Sunt bucuroasă să vă anunț că înainte să urc în avion spre Chișinău, că una dintre problemele care le-am semnalat a fost deja rezolvată. Este vorba despre eliminarea restricției de 90 de zile pentru transportatorii de pasageri și mărfuri. Nu mai există această restricție de aflare de 90 de zile pe teriotriul Ucrainei”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui live pe facebook.

UNIMEDIA amintește că astăzi, 11 iulie, prim-ministra Maia Sandu a avut o vizită de lucru la Kiev, unde s-a văzut cu președinteșe ucrinean, Vladimir Zelensky.


Pub