vineri, 26 aprilie, 2024
10.5 C
Chișinău
Acasă Advertoriale Locuri de muncă în agricultură există!

Locuri de muncă în agricultură există!

0
Locuri de muncă în agricultură există!

Cea mai mare platformă de anunțuri cu oferte de locuri de muncă din Republica Moldova de ani buni îi ajută pe angajatori să găsească personalul de care au nevoie, iar pe cei aflați în căutarea unui loc de muncă să obțină un job. Fiind un domeniu de activitate tradițional pentru țara noastră, agricultura are mereu nevoie de brațe de muncă.

Pe pagina web Rabota.md găsiți o mulțime de anunțuri cu oferte de angajare de la diferite companii agricole din țară. Marea majoritate din acestea se găsesc în rubrica „Gospodării agricole”. Aici își plasează anunțurile cele mai mari companii din țară, dar și întreprinderile mici, aflate la început de cale. Companiile precum „Agrodor”, „ISP Inter”, „Diolsem”, „Avicola Floreni”, „Big Boy” și altele apelează la serviciile noastre în căutare de zootehnicieni, medici veterinari, manageri de vânzări a mașinilor agricole, operatori la complexe zootehnice, ferme mecanizate și nu doar.

Rubrica „Gospodării agricole” de pe pagina web Rabota.md este zilnic solicitată de diverse companii care caută angajați și se dezvoltă la fel ca și afacerile în agricultură. Dacă aveți nevoie de angajați în domeniul sau căutați un job în agricultură accesați platforma noastră care este lider în domeniul recrutării online în Republica Moldova. Noi cunoaștem tehnici corecte de recrutare și selecție a personalului și putem veni cu asistență rapidă și eficientă.

Totodată, oferte de locuri de muncă în agricultură pot fi găsite și în alte rubrici precum „Producție”, „Magazineri, depozitari, antrepozit”, „Manageri”, „Construcții, reparații, arhitectură”.

Locuri de muncă în țara noastră există, muncitori la fel avem mulți. Platforma Rabota.md își propune să fie un punte de legătură între cei care caută angajați și cei care caută să fie angajați.