Caz tragic la Poliția de Frontieră Sculeni. Un polițist a decedat subit

Un polițist de frontieră din Ungheni a decedat subit. Potrivit expresul.md, bărbatul în vârstă de 44 de ani se afla la serviciu un momentul în care i s-a făcut rău. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a decedat.

Foto: UNIMEDIA

Tragedia a avut loc în noaptea de 9 spre 10 iulie. Sursa scrie că bărbatul acuza dureri de inimă și a fost internat imediat în secția de reanimare a Spitalului Raional Ungheni. În pofida eforturilor medicilor, peste trei ore, polițistul a decedat.

Bărbatul lucra subofițer superior al unității control al frontierei din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni din cadrul Direcției Vest al Poliţia de Frontieră.

Deocamdată, nu se cunoaște cauza exactă a decesului. Aceasta va fi stabilită după expertiza medico-legală.

Poliția de Frontieră a trimis un mesaj de condolențe familiei.

„Cu o bogată experiență profesională, angajat în anul 2010, Victor Colesnicenco și-a consolidat o reputație ireproșabilă, fiind caracterizat atât de către colegi, cât și superiori ca fiind o persoană responsabilă, corectă și disciplinată. Conducerea Poliţiei de Frontieră transmite sincere condoleanţe rudelor şi apropiaților. Fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare familiei îndoliate și să-i dea putere să treacă peste aceste momente de grea încercare”, se arată în mesaj.

Subofițerul avea trei copii.


Pub