(video) Novitec prezintă programul de tuning pentru modelul limitat McLaren 600LT

De ceva timp, gama de produse Novitec include și versiuni rafinate ale mașinilor sport de la McLaren. Un program de performanță exclusivă pentru modelul în caroserie „longtail” – 600LT – este acum disponibil, de asemenea.

Foto: autoblog.md

Specialitățile Novitec fac ca mașinile sport exclusive să fie și mai dinamice. Agregatul celor de la McLaren cu opt cilindri cu câte patru supape în aceştia şi cu două turbo compresoare la pachet oferă o bază excelentă pentru tuning puternic. Specialiștii atelierului au dezvoltat pentru 600LT, modelul care va exista pe piaţă doar un an de zile, trei kituri de performanță a căror caracteristică specială este o putere suplimentară livrată la simpla apăsare a unui buton.

Setări speciale incluse în două module NOVITEC N-TRONIC pot fi activate sau dezactivate de pe panoul dinamic activ din cabină. Aceste dispozitive se conectează la unitatea electronică de control a motorului printr-un format plug-and-play, astfel încât nu va elimina garanţia din uzină. Află mai multe şi ascultă ce sunete face acum maşina, pe AutoBlog.MD


Pub