Cererea de demisie a lui Boris Gîlcă nu a fost acceptată: „Voi pleca ceva mai târziu, odată cu aplicarea prevederilor noii legi”

Cererea de demisie din funcția de secretar general de stat a lui Boris Gîlca nu a fost acceptată, a declarat Gîlcă pentru Sănătate INFO și a specificat că este necesar să dea o anumită dare de seamă și să ducă la bun sfârșit anumite subiecte prioritare.

Foto: PRO TV

„Nu a fost acceptată demisia mea. Trebuie să transmit o anumită memorie instituțională, la fel gestionarea anumitor subiecte prioritare. Totuși, voi pleca ceva mai târziu, odată cu aplicarea prevederilor noii legi”, ne-a declarat Boris Gîlca.

Amintim că săptămâna trecută acesta și-a prezentat demisia, anunțând despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

Săptămâna trecută, secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Boris Gîlca, anunțat că și-a dat demisia.

Recent, Parlamentul a votat în lectură finală legea prin care statutul funcțiilor de secretar general al Guvernului, secretar de stat și de șef al oficiului teritorial al Cancelariei de Stat a fost schimbat din funcții publice în funcții de demnitate publică.


Pub