Din nou! Angela Merkel, filmată tremurând pentru a treia oară în ultimele săptămâni// VIDEO

PE SCURT

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă tremurând în timpul unei întâlniri cu prim-ministrul finlandez Antti Rinne, pentru a treia oară în ultima lună,

Angela Merkel şi Antti Rinne urmăreau onorurile militare organizate pentru a marca sosirea prim-ministrului finlandez la Berlin, moment în care corpul cancelarului german a început să tremure incontrolabil.

PE LUNG

Un purtător de cuvânt al Guvernului german a transmis, în urma incidentului, că Angela Merkel se simte bine şi că întâlnirea oficială cu Rinne va continua conform programului.

Este al treilea incident de acest gen petrecut în ultimele săptămâni.

Angela Merkel a fost văzută tremurând prima dată în timpul unei întâlniri oficiale cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski, care a avut loc la Berlin. În urma acestui episod, cancelarul german a transmis că și-a revenit, fiind doar un caz de deshidratare.

Situația s-a repetat după opt zile, când Angela Merkel a tremurat incontrolabil în timpul unei ceremonii oficiale desfășurate în Berlin.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.