12:48:11 28.03.2024
Stiri

RĂZBOIUL prim-miniștrilor: Maia Sandu acuză că fiii lui Pavel Filip ar fi implicați în spălări de bani, iar ultimul cere dezmințri și o amenință cu judecata

Politică 10.07.2019 14:57 Vizualizări3220 Autor: Ziarul National
RĂZBOIUL prim-miniștrilor: Maia Sandu acuză că fiii lui Pavel Filip ar fi implicați în spălări de bani, iar ultimul cere dezmințri și o amenință cu judecata Stiri.md


Premierul Maia Sandu s-a arătat astăzi nemulțumită de activitatea Serviciului de Combatere a Spălării Banilor, acuzând faptul că și fiii fostului premier Pavel Filip, ar fi fost implicați în operațiuni de spălare a banilor.

„Acum primesc informații inclusiv despre faptul că fiii fostului prim-ministru sunt implicați în operațiuni de spălări de bani. Mă interesează dacă acest serviciu și-a făcut treaba și a reclamat aceste ilegalități către instituții, inclusiv Procuratura”, a declarat Maia Sandu la Guvern.

În replică, fostul premier Pavel Filip neagă acuzațiile și cere dezmințiri. În caz contrar, anunță că o va ataca pe Maia Sandu în judecată.

„Șirul atacurilor „mi-au spus oameni de la piață” continuă. De data aceasta cu o gogomănie și mai mare, în care este vizată familia mea: că fiii mei ar fi implicați în spălare de bani. Este fals. Toate aceste acțiuni au scopul de a reduce opoziția la tăcere. Atunci când actuala guvernare mă atacă pe mine sau Partidul Democrat, înțeleg: nu pot să arate performanță sau să construiască, nu au politici pe domenii, așa că cel mai simplu este să ofere CIRC, dacă PÂINE oricum nu știu cum.

Să ataci însă familia unui oponent politic, cu subînțelesuri și declarații aruncate și neprobate, este cel mai josnic lucru pe care îl poate face un politician. (...) Cer persoanei care a făcut aceste declarații dezmințiri publice. În caz contrar, îmi rezerv dreptul de a o acționa în judecată”, a replicat Filip pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md