(video) Cauţi o maşină de circa 350000 de euro? BRABUS îţi propune o ofertă interesantă

BRABUS propune noul Mercedes S 63 AMG 4MATIC+ facelift într-un ambalaj mai interesant, asta încă cât mai există pe piaţă. Se zvoneşte că o nouă generaţie a modelului nu va mai exista din cauza vânzărilor slabe, iar acum ar fi un moment bun de cumpărat un coupe, însă unul mai performant, dus mai aproape de extreme.

Jucăria se numeşte BRABUS 800 Coupe şi este un automobil care poate concura cu majoritatea supercarurilor momentului. Sub capotă are un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri a cărui sistem de inducţie a fost modificat, a fost conectat la noi şi mai largi turbo compresoare cu rulmenţi axiali ranforsaţi, ce produc o presiune de 1.6 bar, a primit o reprogramare a unităţii electronice de control cu un modul PowerXtra ce conţine setări noi pentru injecție, aprindere și impulsul de control al presiunii, iar gazele de eşapament sunt emanate printr-un nou sistem sport din oţel inoxidabil cu supape active.

Toate aceste lucruri au permis mărirea puterii până la 800 de cai la 6.100 rpm, iar a cuplului până la 1.000 Nm, toţi disponibili de la 3.600 rpm. Toată puterea este transmisă tuturor celor patru roţi prin intermediul tracţiunii 4MATIC+ şi a unei cutii de viteze automate cu nouă trepte, care pot fi comutate şi manual datorită padelelor din aluminiu BRABUS RACE din spatele volanului.

Timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 de km/h este de doar 3.1 secunde. Viteza maximă este limitată standard la 300 de km/h, însă BRABUS o poate mări la solicitare printr-un modul Vmax chiar şi până la 350 km/h.

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Coupe facelift – mașina cu cristale Swarovski în faruri

Automobilul mai dispune şi de un nou kit exterior aerodinamic, dezvoltat special pentru modelul facelift într-un tunel de vânt. Acesta este alcătuit din mai multe elemente din fibră de carbon cu textură lucioasă expusă la vedere. Toate elementele au proprietăți aerodinamice active.

Inserţiile cromate care vin standard din uzină au fost vopsite în culoarea caroseriei. Gama de jante disponibile au dimensiuni cuprinse între 18 şi 22 de inci, toate forjate şi la solicitare vopsite în culoarea maşinii, dar şi acoperite cu anvelope de performanţă de la parteneri.

Habitaclul maşinii poate fi tapiţat în mare parte cu Alcantara sau piele fină, în orice culoare aleasă şi în combinaţie cu orice nuanţă a cusăturilor. Se mai poate opta pentru inserţii din fibră de carbon şi aluminiu, precum şi covoraşe de calitate, praguri iluminate, un nou set de pedale şi altele.

Vezi şi: (foto) Gusturi bune! Prezentat în martie, primul BRABUS 800 Widestar a intrat deja în Moldova

La momentul de faţă atelierul de tuning are un singur exemplar la vânzare în magazinul online şi acesta costă 337.824,24 de euro! La comandă poate fi realizat un proiect individual sau dacă aveţi deja un S 63 AMG Coupe atunci lucrările pot fi făcute pe el.

Vezi şi: (video) Premieră în Monaco: Noul Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ cu pachet BRABUS 800

GALERIE FOTO:. 

Cmentariile sunt închise