/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

UPDATE: Un BMW și o mașină de poliție, implicate într-un accident. Cine se face vinovat

missing
10 iulie 2019, ora 18:48

UPDATE: 18:48 Vinovat de producerea accidentului se face șoferul care era la volanul BMW-ului. Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati acesta a făcut o manevră de virare fără a se asigura că din sensul opus vine o altă mașină. 

Astfel, bărbatul riscă amendă 1 500 de lei amendă și șase puncte de penalizare.

UPDATE: 18:02 Un BMW și o mașină de poliție au fost implicate azi într-un accident rutier. Imaginile au fost plasate pe o pagina socială. Totul ar fi avut loc acum câteva ore pe șoseaua Balcani. În urma impactului, partea din față a automobilelor au fost avariate.

La fața locului a venit un echipaj de poliție pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului. Din imagini se vede că în zonă s-au format ambuteiaje.

Contactată, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati a menționat că revine cu detalii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram