image
Sursa foto: Gheorghe Petic//Facebook

Gheorghe Petic vine cu acuzații grave și cere anchetarea mai multor șefi din instituțiile de drept; Ce nume sunt vizate

Ofițerul în rezervă Gheorghe Petic solicită ca șeful SPIA, șeful secției Investigație Ungheni și procurorul Procuraturii Ungheni să fie puși sub anchetă. „Îi acuz direct de falsificarea dosarelor penale intenționat cu scop de răzbunare la comanda lui Plahotniuc și Jizdan, pentru că le-am dat peste cap planurile de a continua contrabanda cu țigări, chihlimbare, anabolizante”, susține Petic.

În același timp, Gheorghe Petic solicită să fie audiat de către comisiile abilitate pe fenomenul de contrabandă la hotarul Moldo-Român.

Solicit ca să fiu audiat de către comisiile abilitate pe fenomenul de contrabandă la hotarul Moldo-Român. Solicit ca să fie pus sub ancheta șeful SPIA-Postica, șeful secției investigație Ungheni-Gavriluta, șeful Poliției de Frontieră Ungheni, Vrânescu, Procurorul procuraturii Ungheni, Gârbu. Îi acuz direct de falsificarea dosarelor penale intenționat cu scop de răzbunare la comanda lui Plahotniuc și Jizdan, pentru că le-am dat peste cap planurile de a continua contrabanda cu țigări, chihlimbare, anabolizante.

Solicit să fie anchetați imediat șeful Poliției de Frontieră a sectorului Vest, Andrei Slivinschi, locțiitorul sefului sectorului Ungheni, Alexandru Slivinschi, șeful sectorului aeroport, tot el și turnatorul SIS-ului, Mihai Slivinschi, șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, locțiitorul șefului Poliției de Frontieră, Garstea. Toți aceștia sus menționați sunt contrabandiști în epoleți”, a scris Petic pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: